9 juni 2020

Anke Taverne Produkties is verhuisd!!!!!!!

Per 1 juni is het adres van Anke Taverne Produkties gewijzigd.

Het nieuwe adres is:

Abbenesstraat 16 hs

1059TD Amsterdam

Ons telefoonnummer is niet gewijzigd.

 

 


23 januari 2017

Brigitte Heitzer in Studio 100 serie Nachtwacht

studio100

 

Brigitte Heitzer is sinds kort op Nickelodeon te zien in de Studio 100 serie Nachtwacht.

 

brigitte-heitzer

Helena is de eigenaresse van de herberg in Schemermeer. Ze woont en werkt er samen met haar nichtje Sacha.
Helena houdt van kamperen, sporten, cultuur en uiteraard vakantie.
Ze woont bijzonder graag in Schemermeer. Er valt altijd wel iets te beleven, maar het blijft rustig.
Vlad, Keelin en Wilko werken af en toe in de herberg. Als ze even niet weet waar deze drie uithangen kan ze altijd rekenen op haar nichtje Sacha.

Hierbij het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=GLouGQg6y2I


13 juli 2015

Steve Beirnaert in nieuwe webserie STALKER

Op zoek naar steeds moeilijker te vinden acteerwerk, besloot Steve Beirnaert om samen met actrice Maike Boerdam de handen in elkaar te slaan. Ze bedachten de opzet voor “Stalker”, een 10-delige webserie waarin ze hun acteertalenten eens op een andere manier konden laten zien. Steve schreef de korte afleveringen (variërend van 2 tot 5 minuten) uit en op basis van de scenario’s wist het duo een jonge, enthousiaste opnameploeg te strikken. Zonder enig budget gingen ze aan de slag en konden verrassend genoeg beroep doen op het acteertalent van enkele zeer gewaardeerde collega’s: Leah Thys, Gerdy Swennen, Richard Spijkers, Ger Otte, Simone van Gog, e.v.a. De afleveringen werden voorzien van origineel gecomponeerde muziek door singer-songwriter Joseph-Emmanuel Biscardi, die zelf ook één van de belangrijke rollen in de serie speelt. En zo zijn Maike en Steve erin geslaagd om van “Stalker” een spannende thriller te maken, waarin niets is wat het lijkt en misschien wel niemand de volledige waarheid vertelt … Ontdek het geheim van “Stalker” zelf vanaf 17 juli op www.facebook.com/webseriestalker en het Youtube-kanaal: Stalker Webserie: https://www.youtube.com/channel/UCWcom6OXNfKxGEBbPUNjLbQ en via twitter @StalkerWebserie image001


15 december 2014

Anke Taverne Produkties feliciteert haar genomineerden!!!

Maar liefst vijf talenten van Anke Taverne produkties zijn genomineerd voor een Musical Award.

compilatie website

 

Pia Douwes voor Beste Vrouwelijke hoofdrol in een grote Musical voor Billy Elliot

Tony Neef voor Beste Mannelijke hoofdrol in een kleine musical voor Sonneveld

Marjolein Teepen voor Beste Vrouwelijk hoofdrol in een kleine Musical voor De kleine Blonde Dood

Brigitte Heitzer en Renée van Wegberg voor Beste Vrouwelijke bijrol in een kleine Musical voor respectievelijk, Putting it Togehter en Tick,Tick, Boom!

 

 

 


26 september 2017

ONS EMAILADRES IS GEWIJZIGD!!!!!!!!!

met ingang van vandaag graag mailen naar:

taverne.produkties@kpnmail.nl

Het planet adres komt hiermee te vervallen.

 


22 augustus 2016

Pia Douwes in “Die Grössten Musicalhits aller Zeiten”

plakat_die_groessten_musical_hits_aller_zeiten_2016_edit (1)

In oktober 2016 zal Pia Douwes mee werken aan een aantal grote musical concerten in diverse steden in Duitsland.

Voor meer informatie: http://soundofmusic-concerts.de/#!portfolio-item/die-groessten-musical-hits-aller-zeiten/


30 april 2015

TONY NEEF: Bied op mijn unieke musical veilingstukken en help oorlogskinderen

Van woensdag 29 april tot dinsdag 12 mei kun je bieden op mijn “500e voorstelling Miss Saigon” regenjas, mijn zwarte pak, rokkostuum, mijn witte pak en een dubbel DC met Musical Hits op www.warchildveiling.nl. De opbrengst van de veiling gaat naar het werk van War Child. Meer dan 200 miljoen kinderen leven wereldwijd in gebieden met een gewapend conflict. Er is nu hulp nodig. Bied ook hulp!

Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit. Toch woeden er wereldwijd 28 actieve conflicten en groeien miljoenen kinderen op in oorlog. Daarom is er nú hulp nodig. Bekende Nederlanders bieden die hulp. Samen met Speurders.nl lanceert War Child www.warchildveiling.nl waar je kunt bieden op de meest bijzondere veilingstukken en ervaringen met Bekende Nederlanders.

Unieke musical veilingstukken
Zelf heb ik mijn “500e voorstelling Miss Saigon” regenjas, mijn zwarte pak, rokkostuum, mijn witte pak en een dubbel DC met Musical Hits,  beschikbaar gesteld. Ga nu naar www.warchildveiling.nl en bied hulp!

Een veilige plek voor oorlogskinderen
Met de opbrengst van de veilingstukken biedt War Child oorlogskinderen een veilige plek. War Child helpt kinderen die worstelen met de gevolgen van oorlog om hun ervaringen te verwerken en een stabiel bestaan op te bouwen. Dit doet War Child door een effectieve mix van psychosociale hulp, scholing en bescherming te bieden. Zodat kinderen weer gewoon kind kunnen zijn. Want een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit.

Link: http://bit.ly/warchildveiling

Social media posts

Bied vanaf nu op mijn unieke musical items oa Miss Saigon regenjas. Opbrengsten gaan naar #warchild. #biedhulp op http://bit.ly/warchildveiling

Er is al flink geboden op mijn veilingstukken. Bieden kan nog steeds! #biedhulp op http://bit.ly/warchildveiling


17 november 2014

BRIGITTE HEITZER OP 36STE MAARTCONCERT CHR. HARMONIEVERENIGING PRINSES JULIANA KLAASWAAL

PJ - concert 2014Elke 2de zaterdag van maart organiseert Chr. Harmonievereniging Prinses Juliana uit Klaaswaal haar MaartConcert, op 14 maart in 2015 alweer voor de 36ste keer. PJ’s MaartConcert is uitgegroeid tot een jaarlijks muzikaal evenement met grote publieke belangstelling. In menig agenda staat reeds vroeg de 2de zaterdag van maart het MaartConcert alweer genoteerd. Een scala aan artiesten en andere gasten hebben de revue gepasseerd. Ook in de editie van 2015 kan PJ weer een veelzijdige artiest verwelkomen, medewerking zal worden verleend door musicalster Brigitte Heitzer. Samen met het harmonieorkest van PJ zal deze fantastische zangeres enkele nummers ten gehore brengen.

Het harmonieorkest van Prinses Juliana staat dit jaar ook al weer 37 jaar onder leiding van Alex Zwijgers en speelt het grootste deel van haar bestaan als harmonieorkest in de 1ste divisie. Terecht mag blijken uit het concours resultaat van november jl. Daar werd o.a. Divertimento van Oliver Waespi uitgevoerd, een zeer moeilijke muzikale uitdaging voor orkesten in de 1ste divisie. Een beloning met een dikke eerste prijs van 88.6 punten viel het orkest ten deel. Het MaartConcert zal worden gepresenteerd door Margriet de Graaf. Zij presenteert al vele jaren op leuke en originele wijze de concerten van PJ en is een veel gevraagd presentatrice, zowel binnen als buiten de Hoeksche Waard.

De verkoop van de kaartjes voor het 36ste MaartConcert is reeds in volle gang. Het MaartConcert van Prinses Juliana vindt plaats op zaterdag 14 maart a.s. in sporthal Cromstrijen in Numansdorp. Het concert begint om 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur. Toegangsbewijzen a Eur 15,00 zijn te reserveren via http://pjklaaswaal.nl/kaarten,  e-mail maartconcert@pjklaaswaal.nl of telefonisch via 06-41661778. Voor meer informatie kunt u terecht op www.pjklaaswaal.nl en is PJ ook te volgen via Facebook en Twitter.

 


23 januari 2017

Marjolein Teepen wint Musical Award

Marjolein Teepen won op 12 januari de Musical award voor beste vrouwelijk bijrol in een grote musical.

Voor haar rol van beggerwoman in Sweenye Todd van Opus One.

img_0544


2 november 2015

Brigitte Heitzer en Renée van Wegberg in Concert voor Diabetesfonds

Benefietconcert met musicalsterren

Op zaterdag 7 november geven musicalsterren

Brigitte Heitzer en Renée van Wegberg 

een concert in de Grote Kerk van Naarden.

Kaarten zijn slechts €15,- en te bestellen via

http://www.concertdiabetesfonds.nl/index.php/kaarten-bestellen

Met jouw komst steun je ook nog eens het Diabetes Fonds!


9 januari 2015

Brigitte Heitzer wint Musical Award

Op woensdag 7 januari 2015 werden na 3 jaar weer de John Kraaykamp Musical Awards uitgereikt.

In de categorie Beste Vrouwelijk Bijrol in een kleine musical ging de Award naar Brigitte Heitzer, voor haar rol in Putting it Together.

Brigitte Heitzer wint Musical Award

FOTO: ROY BEUSKER


27 oktober 2014

Tony Neef in Best of Broadway

Musicals in Concert: Best of Broadway

Tony Neef en Maaike Widdershoven

m.m.v. Groot Film- en Musicalorkest Timbres Divers en Talententop van BrabantTalent

Tony Neef en Maaike Widdershoven nemen u mee op een muzikale droomreis door de wereld van de musical. In een sprankelend concert brengen ze u de mooiste en allerbeste songs uit de grootste musicalsuccessen van Broadway. Ze worden live begeleid door het Groot Film- en Musicalorkest Timbres Divers o.l.v. Ruud van Eeten en de Talententop van BrabantTalent. U hoort medleys uit de musicalklassiekers West Side Story, Miss Saigon, The Sound of Music en songs uit vele andere bekende musicals, waaronder The Phantom of the Opera, Annie, Grease, Sonneveld, Saturday Night Fever en Beauty and the Beast. Een middag/avond Broadway in uw eigen theater!

Za 30 mei 2015 Theater De Lievekamp Oss, kaarten via www.lievekamp.nl

Za 13 en zo 14 juni 2015 Theater Kunstmin Dordrecht, kaarten via www.kunstmin.nl